• Petre Geambasu la aniversare


  petre geambasu la aniversare

  PETRE GEAMBASU – Spectacol aniversar de gala pe 29 octombrie la Sala Palatului

  PETRE GEAMBASU celebreaza 50 de ani de activitate artistica in cadrul unui spectacol aniversar de inalta tinuta care va avea loc in ziua de 29 octombrie la Sala Palatului.

  Nume simbol al generatiei de aur a muzicii usoare romanesti, PETRE GEAMBASU va pasi in luminile rampei impreuna cu orchestra ce ii poarta numele, pentru a oferi publicului un eveniment pe masura ocaziei jubiliare: “Pregatim un spectacol de elita, complex si impozant, care va dura mai bine de 2 ore si va insemna un maraton muzical cu orchestra ce a pregatit un repertoriu deosebit, cu invitati speciali: Paula Seling si Calin Geambasu”, spune artistul. In seara de 29 octombrie, alaturi de PETRE GEAMBASU, se vor afla Doina Spataru, Anca Turcasiu, Marcela Scripcaru si Elena Niciu ce vor incanta publicul interpretand melodii de azi si de altadata.

   PETRE GEAMBASU absolvent al Conservatorului Ciprian Porumbescu si-a dedicat intreaga viata muzicii, cucerind numeroase distinctii si concertand, cu egal succes, atat in tara cat si in strainatate.


  Numele sau este sinonim cu destinul Orchestrei pe care a fondat-o in 1979- Star 2000- si alaturi de care a colindat mapamondul, in compania selecta a unor invitati prestigiosi precum: Angela Similea, Marina Voica, Margareta Paslaru, Dan Spataru, Cornel Constatiniu, Doina Spataru, Mirabela Dauer, Olimpia Panciu, Stela Enache, Aquilina Severin, Gil Dobrica, Amza Pellea, Tamara Buciuceanu, Dem Radulescu, Ion Dichiseanu, Jean Constantin, Nae Lazarescu  s.a.

  Pentru publicul din Romania spectacolul aniversar din 29 octombrie inseamna sansa de a asista la un show de exceptie si de a vedea in actiune formula de succes care, din 1978 incoace a cucerit, sub atenta indrumare a lui PETRE GEAMBASU, spectatorii din Germania, Spania, Polonia, Emiratele Arabe, Rusia, Elvetia, Turcia, Finlanda, Suedia, SUA si a fost punctul de atractie pentru seri de neuitat in nenumarate croaziere de lux.

  De mai bine de 7 ani Orchestra „Petre Geambasu Show Band” este prezenta si in platoul indragitului spectacol TV „Dansez Pentru Tine”. In formula actuala a Orchestrei Petre Geambasu sunt prezenti cativa instrumentisti cu care artistul a plecat la drum, cu mai bine de 25 de ani in urma, alaturi de o noua geneartie de artisti performanti. Petre Geambasu subliniaza ca „prietenia, disciplina, calitatea repertoriului sunt valorile fundamentale care au asigurat continuitatea si succesul acestui proiect”.